vineri, 6 aprilie 2012

FULGI PENTRU CABALINE


MUSTANG – FIOC E4 UNIC
HRANĂ COMPLETĂ INTEGRAL SUB FORMĂ DE FULGI PENTRU CAI

MATERII PRIME PENTRU HRANĂ: fulgi de porumb 18,70%, fulgi de orz decorticat integral 17,00%, fulgi de ovăz decorticat şi integral 11,00%, fulgi de fasole 11,00%, fulgi de lucernă uscată selecţionată de deal 10,00%,  fulgi de tărâţe, şrot şi uruială de grâu 10,00%, fân uscat sub formă de fulgi 6,00%, fulgi de uruială de orez 6,00%, fulgi de mazăre 3,5%, fulgi de făină din extract de seminţe de floarea soarelui 3%,  carbonat de calciu din roci calcice măcinate 1,00%, melasă de trestie 1,00%, fulgi de roşcovă 1,00%, fulgi de seminţe de in 0,5%, adaos de principii active 0,3%.
ANALIZĂ CHIMICĂ S.T.Q. %
Umiditate
13.00
Proteine neprelucrate
13.50
Grăsimi neprelucrate
3.16
Celuloză neprelucrată
8.62
Cenuşă neprelucrată
8.90
Sodiu
0.19
Calciu
2,43
Fosfor
0,33

ADAOS DE PRINCIPII ACTIVE PE KG
(Stabilizate protejate şi/sau microîncapsulate)
 (conceput special pentru a garanta aportul vitaminic corect)
Vit. A
6.423,66 U.I.


Acid pantotenic
2,14 mg
Vit. D3
342,60 U.I.


DL Metionină
85,65 mg
Vit. B1
0,51 mg


Clorură de colină
42,82 mg
Vit. B2
0,43 mg


Oxid de magneziu
17,13 mg
Vit. B6
0,51 mg


Cupru
2,14 mg
Vit. B12
1 mcg


Seleniu
1 mcg
Vit. E
3,43 mg


Fier
6,42 mg
Vit. H1
1,29 mg


Cobalt
0,17 mg
Vit. PP
42,82 mg


Iod
0,43 mg
Vit. C
25,70 mg





MOD DE ADMINISTRARE ŞI DOZE: A se administra în porţii de (minim) 1,5 – 2 kg/cap/zi/chintal de greutate a animalului viu. Lăsaţi la dispoziţie apă curată de băut. Utilizarea MUSTANG FIOC E4 exclude parţial şi/sau total administrarea unor furaje suplimentare şi similare. Folosirea continuă a acestui aliment previne apariţia afecţiunilor respiratorii. Analizele chimice şi ale vitaminelor sunt garantate numai dacă produsul a fost păstrat la loc uscat şi răcoros şi în ambalajul original sigilat. A nu se lăsa pe sol şi a se ţine departe de razele directe ale soarelui.
Nota bene: acest produs conţine numai substanţe naturale şi de aceea pot exista variaţii ale valorilor analitice nutritive.

Niciun comentariu: